söndag 26 maj 2013

Mot nya hussar och mattar!

Igår så var det då dags för valparna att börja flytta ut till sina nya ägare, först att flytta var Sweet Madlund's Mr Ice som kommer att växa upp hos Inger och Kent i Strömsund där han har en stor inhägnad tomt som gränsar ut mot Ströms vattudal, vi önskar Inger och Kent och barnbarnen lycka till med Mr Ice som troligen kommer att kallas för Buster lycka till och många trevliga och roliga stunder med sin nya familjemedlem!



Idag kommer Sweet Madlund's Mr Pilgrim och hämtas av sina nya ägare som bor i Österbybruk, de har stuga i Tänndalen och där kommer Mr Moonlight att få tillbringa sin första tid med sin nya husse och matte. Enligt nya hussen så kommer han att ha en hel del valpkompisar att busa och växa upp tillsammans med också.

Sweet Madlund's Mr Moonlight.

Dagens morgonpromenad runt sjön startade kl. 6 och då är man ute helt själv tillsammans med alla sjöfåglar. Zanja, Malla och Vilja fick härja fritt vilket var uppskattat. Halv 10 ska vi träffa Kerstin och hennes Blues för en timme i skogen. Det blir första gången som Vilja får följa med efter att ha varit hemma med sina valpar. Gissa om hon kommer att ha roligt, springandes i skogen och busa med sina svarta kompisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar