söndag 22 september 2013

Sweet Madlund's Mr Stardust - Utställning i Sveg 21 september

Återigen en tidig morgon. Frost i gräset och kylig luft när vi ger oss iväg kl 8 mot Sveg och brukshundsklubbens inofficiella utställning. Vi tar vägen som går via Vemdalen och njuter av den fina höstmorgonen. I Klövsjö ligger hela byn inbäddad i dimma så det känns som att köra ner i ett bad av bomull för att senare komma upp på fjället och solen lyser åter i full styrka.

Det är rätt många raser anmälda till utställningen så det dröjer till mitt på dagen innan vi kommer in i ringen. I valpklassen var det två hanar och två tikar där domaren Per K Andersen valde vår lilla Sven som vinnare och i tikklassen lilla Selma som vinnare. BIR valp blev Sven och Selma BIM valp.

 
 
Sven och Selma
 
 
På eftermiddagen blev det dags för BIS valp final och med ett 20-talet valpar, alla jättefina blev vi uttagna bland de 4:a som skulle göra upp dom dagens BIS-valp titel. Resultatet för vår Sven och matte Madeleine blev BIS valp 3:a.
 
Vi är jättenöjda med vår kull på 5 killar. Alla är harmoniska och trevliga killar enl. de signaler vi får från våra valpköpare.
 
Nästa utställning blir SSK Jämtland/Härjedalens inofficiella utställning på Frösön och därefter SSRK J/H's utställning i Åre som går av stapeln i slutet av november. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar