torsdag 9 maj 2013

Surväder med lortlabradorerna

Idag var det riktigt surväder på morgonturen. Lyckligtvis är vi ägare av en ras som älskar och tål vatten och lort, inte lika roligt är det när man kommer hem och golvet känns som ett sandpapper när man går omkring men å andra sidan slipper man förhårdnader på fötterna :-)

Inte så många ute idag så hundarna fick springa lösa när jag plötsligt ser något vitaktigt som guppar ute i skogen - Rådjur - tänkte att nu ser man inte "flickorna" på ett tag men ack vad jag bedrog mig, inte en ansats till att dra iväg, vilka duktiga flickor vi har! När vi passerade badplatsen så gör man det man brukar göra på en badplats, BADA för att sen komma upp och skaka loss lite vatten på husse (som också tål vatten).

Igår hade vi valparna ute hela eftermiddagen och kvällen så de var rätt trötta när de äntligen fick komma in. De hade besök under dagen av grannar, lille Hugo med mamma, valpköpare och Rasmus så igår var det många intryck och resultatet blev att de sov hela natten fram till halvfem då de med sin serenad väckte upp oss. Efter lite påfyllning av mat från Vilja somnade de om och sov faktiskt ända fram till klockan 7! Skönt att få sova lite längre en morgon, har inte varit så mycket av den varan de sista veckorna.

Idag lär de nog inte få vara ute lika länge men ut i lite vårregn skadar nog inte. En bild från en solig dag får värma den här dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar