söndag 19 maj 2013

Zanja's första utställningen som veteran.

Återigen en tidig morgon med uppstart 05.15 av valparna som är hungriga. Efter utfodring av de små liven får även "flickorna" sina matskålar. Sen ut på rastning innan vi ska iväg på årets första utställning ute på Torsta i Ås. Det är specialklubbarna som årligen arrangerar utställning och i år dessutom med varmt och skönt väder. Annars brukar utställningen den här tiden på året innebära långkalsonger och toppluva!

Efter att ha visat upp Gusten i championklassen där han tog hem priset BIM så var det dax för Zanja att äntra ringen som veteran. Slutresultatet blev ett BIM veteran på henne utav domaren Patric Ragnarsson! Inte illa av vår gamla tik.


Maihaugen's Ching a Ling iklädd sin fina rosett!

Malla var också anmäld till öppenklass men har en öroninflammation som gör att hon blir lite låg så vi valde att inte visa upp henne. Ska ringa till veterinären i morgon så de får titta till hennes öron. På tisdag är det vaccination och veterinärbesiktning av valparna så de är färdiga att åka iväg till sina nya hem nu till helgen. Idag har Rasmus varit hemma med dem och de har badat i den lilla swimmingpool som vi gjort i ordning till dem. 

Innan utställning vill labradoren gärna förbereda sig med diverse inpackningar allt från lera till vattenfyllda diken. Visar med bilderna hur en uppladdning kan se ut.

Zanja och Gusten

Skakning för att pälsen ska bli fluffig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar